Napisala Sandra  /  25. maja, 2024
Preberi prispevek
Roshani Chokshi - The Last Tale of the Flower Bride (naslovnica)

Politika zasebnosti

Namen Politike zasebnosti je seznanitev obiskovalcev in uporabnikov spletne strani Knjižni kažipot ter drugih oseb z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov s strani ustvarjalk vsebin na strani.

Kdo?

Lastnice spletnega mesta in upravljalke osebnih podatkov, so ustvarjalke vsebin:

Kaj, zakaj, komu in ostala vprašanja glede osebnih podatkov

Na spletni strani knjiznikazpot.si zbiramo osebne podatke, ki nam jih posredujete, torej ime in priimek ter elektronski naslov. Določene informacije (IP, o vašem brskalniku) se samodejno shranjujejo.

Podatki se zbirajo preko obrazca za komentiranje in kontaktnega obrazca, pa tudi z uporabo piškotkov. Več o pišktokih si lahko preberete tukaj. V primeru, ko komentirate ali ko izpolnite kontaktni obrazec, s tem izrazite strinjanje, da vaše osebne podatke v naši bazi shranimo za določen čas, na vašo zahtevo pa jih lahko tudi izbrišemo.

Zagotavljamo, da bomo vse posredovane podatke brezpogojno varovale in ravnale z njimi skladno z veljavno zakonodajo. Zavezujemo se, da podatkov ne bomo posredovale tretji osebi ali jih uporabile v druge namene. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabile ali kako drugače kršile vaše zasebnosti, podatki pa ne bodo uporabljani v namene, ki niso skladni z zakonodajo ali pa vam bi lahko škodovali.

Na spletni strani posredujemo vsebine in nikoli ne zahtevamo občutljivih osebnih podatkov (kot so številke vaših kreditnih kartic), ki bi lahko bili zlorabljeni. Gostujemo na varnem spletnem strežniku.

Vaše osebne podatke uporabljamo zgolj za opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam. Zaščitite se lahko tudi sami in v komentarjih ne objavljajte svojih osebnih podatkov, jemljemo pa si tudi pravico do izbrisa komentarjev s takšnimi podatki ali z neprimerno vsebino.

Pridržujemo si pravico, da Politiko zasebnosti po presoji in potrebi kadarkoli spremenimo in prilagodimo zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. Prosimo vas, da pred posredovanjem osebnih podatkov preverite našo Politiko zasebnosti, da boste z njo seznanjeni.

Nagradne igre

Za sodelovanje v nagradnih igrah in v žrebih, ki jih bomo organizirale, morate biti polnoletni. Mlajši od 18 let lahko sodelujejo s privoljenjem staršev ali skrbnikov. Sodelujejo lahko vsi prebivalci Slovenije. Pridržujemo si pravico, da nagradno igro zaradi okoliščin predčasno prekinemo. Sodelujoči se s posredovanjem svojih podatkov strinjajo s pogoji nagradne igre, podatki, zbrani za ta namen, pa bodo uporabljeni izključno in samo v namen nagradne igre. Zmagovalec bo o nagradi obveščen prek elektronske pošte, ki jo bo posredoval.

Pravna obvestila

Tekstovno in slikovno gradivo, ki ga objavljamo na spletni strani https://knjiznikazipot.si/, je naša last, naše so tudi avtorske pravice, če ni drugače navedeno. Uporabniki lahko informacije uporabljajo samo z natančno reprodukcijo informacij o avtorstvu, pri čemer morajo biti ustvarjalke navedene kot vir.

Kontakt

Če želite dodatna pojasnila ali informacije, nam lahko kadarkoli pišete na dozadnjestrani@gmail.com (Sandrina elektronska pošta) ali uporabite kontaktni obrazec na spletni strani.

2 komentarjev
1 všeček
Prejšnji: PiškotkiNaslednji: Zvočne knjige: januar

Podobni prispevki

Komentarji

  • […] nagradni žreb veljajo pravila, ki jih najdete v naši Politiki zasebnosti v razdelku ‘nagradne igre’. Za žreb veljajo kartončki oddani do 7. marca ob […] Preberi več[…] nagradni žreb veljajo pravila, ki jih najdete v naši Politiki zasebnosti v razdelku ‘nagradne igre’. Za žreb veljajo kartončki oddani do 7. marca ob polnoči. […] Read Less

  • […] nagradni žreb veljajo pravila, ki jih najdete v naši Politiki zasebnosti v razdelku ‘nagradne igre’. Za žreb veljajo kartončki oddani do 10. septembra ob […] Preberi več[…] nagradni žreb veljajo pravila, ki jih najdete v naši Politiki zasebnosti v razdelku ‘nagradne igre’. Za žreb veljajo kartončki oddani do 10. septembra ob […] Read Less

Komentiraj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja