Napisala Barbara  /  06. junija, 2024
Preberi prispevek
Napisala Sandra  /  25. maja, 2024
Preberi prispevek

Sodelovanja

Različne vrste sodelovanj vsekakor pozdravljamo, če imamo zanje čas, se skladajo z našimi vrednotami in nas pritegnejo. Želimo biti promotorke branja, kar tudi že same počnemo s številnimi bralnimi aktivnostmi in s pisanjem tega bloga. Če vas zanima sodelovanje s Knjižnim kažipotom kot celoto, prosimo, da uporabite kontaktni obrazec na spletni strani. Sicer pa si lahko spodaj preberete natančnejše opredelitve, za kakšne vrste sodelovanj smo odprte kot posameznice.


BARBARA

Recenzijske izvode sprejemam, vendar se včasih zgodi, da pridejo objave o njih na IG in/ali blog z zamikom. Razlogov je lahko več, najpogostejša sta, da je pred vašo knjigo na vrsti že katera druga (ali več njih) in pa pomanjkanje časa zaradi življenja, ki se zgodi med službo in družinskimi obveznostmi. Se pa vedno potrudim, da naredim objavo z zahvalo in več IG zgodb. Moja prva ljubezen je poezija, ob nedeljah na IG profilu objavljam svojo poezijo, ob ponedeljkih lahko na mojem IG in na blogu prebirate predstavitve mladih slovenskih avtorjev v rubriki #knjižnicaliteratov, letos pa sem za vse ljubitelje poezije pripravila tudi IG izziv #abecedapoezije (več o njem najdete tudi na blog meniju Projekti). Obožujem še kriminalke, fantazijo in kratke zgodbe z vsemi podžanri, občasno pa preberem tudi kaj izven ustaljenih bralnih okvirjev, če me prepriča opis vsebine. S štiri in pol letno hčerko bereva tudi slikanice in knjige, primerne njeni starosti. O njih piševa na IG profilu Iza in mami bereta.

Ponudim lahko tudi sodelovanje v obliki pisanja prispevkov, urejanja družbenih omrežij ali vodenja literarnih dogodkov in delavnic poezije. S področja vodenja literarnih dogodkov in delavnic, povezanih s poezijo, imam večletne izkušnje, saj od leta 2009 vodim projekt Pesniška olimpijada, o katerem lahko več preberete na spletni strani projekta ali na IG. Pišite mi na moj e-naslov izposojevalka.besed@gmail.com.

Vabljeni tudi mladi literati, ki pišete v slovenskem jeziku, da se za možnost predstavitve v #knjižniciliteratov oglasite z e-pošto. Vesela bom vašega sporočila, saj rada odkrivam mlade literarne glasove.


SANDRA

Recenzijskih izvodov ne sprejemam več. Lahko se mi oglasite na e-mail in sporočite, da so mi pri vas izdana dela na voljo za recenzije, ter vam lahko tako sama pišem sproti za želene izvode, če bi katero izmed pri vas izdanih del vendarle želela recenzirati. Za sponzorirane oz. plačane objave in vsebine nisem na voljo.

Na voljo sem za drugačna sodelovanja: bodisi v obliki pisanja prispevkov, knjižnih priporočil ali kako drugače. Vesela bom, če bi v prihodnosti želeli podpreti katero izmed mojih aktivnosti za spodbujanje bralne kulture (knjižni bingo ali bralni klub Mi beremo). V tem primeru me lahko kontaktirate na dozadnjestrani@gmail.com in se bomo pogovorili o možnostih (dodatne vsebine za bingo, nagradne igre, ip.).


SARA

Rada in veliko berem: za knjige si vedno vzamem čas, poleg tega me nova dela zanimajo in sem jih pripravljena sprejeti. Dosegljiva sem prek e-maila. Posegam po najrazličnejših knjigah, še posebej rada imam kratke zgodbe, kriminalke in znanstveno fantastiko, medtem ko se s poezijo ne znajdem vedno najbolj. Pri srcu so mi tudi domači avtorji.

Z veseljem ponudim sodelovanje tudi kako drugače, za dogovore se najlažje dogovorimo prek mailov. Vesela bom vašega sporočila!

Zadnje objavljeno
Arhiv prispevkov